Wednesday, December 17, 2014

10 речей, які потрібно врахувати при переїзді заради роботи

Прийняти рішення про переїзд заради роботи надзвичайно складно, тому що дуже багато чого в житті зазнає змін. Вас чекатиме не тільки нове робоче місце, але і нове місто, будинок, оточення, друзі, місця відпочинку та багато іншого.

Питання про переїзд може стати перед кожним із нас. Можливо, вже завтра вам надійде цікава пропозиція від компанії, якій знадобляться ваші навички та досвід, але за сотні кілометрів від вашого звичного місця проживання. Таке рішення мало кому дається легко, а сам процес проходить далеко не миттєво і не завжди гладко. Якщо ви замислюєтеся про таку можливість або вже стоїте перед вибором, радимо вивчити 10 рекомендацій від Сайт , які варто врахувати і обдумати.
1. Робота

Звичайно, це саме важливо, саме заради роботи ви йдете на такий крок. Тому потрібно мати повну впевненість, що це саме та робота, яка вам потрібна. Потрібно уточнити у роботодавця всі нюанси, це має бути робота вашої мрії, робота, від якої ви дійсно будете отримувати задоволення. У перший час робота - це єдине, що у вас буде в незнайомому місці. Якщо ви вирішили повністю змінити сферу своєї діяльності, то переїзд - не краще з чого варто починати.
2. Вартість проживання

Роботодавець далеко не завжди забезпечує житлом співробітників з інших регіонів, іноді частково компенсує витрати на проживання. Це питання потрібно прояснити першим ділом. Також якщо ви переїжджаєте з маленького міста в обласний центр, варто враховувати, що вартість життя буде в цілому вище і ваш оклад на ділі виявиться не таким вигідним. Вивчіть це питання і зважте всі «за» і «проти», перш ніж збирати валізи.
3. Місто

Немає певної відповіді яке місто краще. Тут все повністю залежить від вашої думки і переваг. Вивчіть інфраструктуру можливого місця проживання, які є розваги, парки, на скільки вас влаштовує розв'язка міського транспорту. Можливо, ви хотіли б жити в більш тихому місті. Дайте відповідь для себе на всі подібні питання.
4. Житло

Цей пункт безпосередньо пов'язаний з вартістю проживання. Ви повинні точно вирішити де ви будете жити, як і які при цьому будуть витрати. Будинок в передмісті, квартира в спальному районі або центрі, знімати житло можна спільно і т.п. Визначтеся з початковими цілями і з тим, чого ви хочете досягти, і на скільки це здійснимо, в які терміни. Потрібно продумати всі варіанти.
5. Можливості

Зрозуміло, робота, яку ви розглядаєте важлива для вас і перспективна, але потрібно врахувати загальну ситуацію ринку праці в тому регіоні. Завжди є шанс, що щось може піти не за планом. Дізнайтеся на скільки ваша спеціальність затребувана, чи складно вам буде при необхідності влаштуватися на іншу роботу, і як це вплине на ваше життя в новому місті.
6. Роз'їзди

Звичайно, якщо ви збираєтеся до переїзду, то стаття транспортних витрат значно збільшиться. Вам потрібно буде приїжджати на співбесіди, різні зустрічі. Після успішного працевлаштування вам знадобиться відвідувати сім'ю або друзів, які залишилися на колишньому місці. Частина нової зарплати безумовно буде йти на це, тому розрахуйте чи так це вигідно.
7. Адаптація

З переїздом пов'язано безліч емоційних труднощів. Вас будуть оточувати незнайомі місця і люди. Багато часу ви проведете в роздумах того, що ви втратили і, що придбали. Переїзд - це завжди складно. Будьте морально готові до великих змін, ці думки не повинні застати вас зненацька.
8. Люди

Саме люди є основною перешкодою при прийнятті важливого рішення про переїзд. У всіх нас є сім'я, друзі і знайомі, як вони поставляться до цього? Такі зміни потрібно ретельно обговорювати з чоловіком або дружиною, дітьми, так як їх це зачепить в першу чергу. Ви разом повинні прийняти це рішення. Родичі та друзі не захочуть відпускати вас. Навіть якщо ви вже прийняли рішення потрібно обов'язково вислухати їхні думки і показати, що вони вам дуже важливі.
9. Залишатися на зв'язку

Цей пункт - продовження попереднього. Ви дійсно зважилися на переїзд. Обговоріть з усіма близькими, як часто ви зможете бачитися, заплануйте це. Зберіть всі контакти, зараз спілкування не обмежується звичайними телефонними дзвінками. Відеозв'язок по Skype, сторінки в соціальних мережах, електронна пошта роблять відстані менш помітними, а розставання менш хворобливими. Переконайтеся, що з усіма людьми, які вам не байдужі, є контакт.
10. Слухайте своє серце

Так чи варто переїжджати заради роботи? Якщо ви читаєте цю статтю, то, ймовірно, думаєте про це або розглядаєте таку ймовірність у майбутньому. Подумайте над цим списком, подумайте над усім, що ви придбаєте і втратите, подумайте про людей. Складіть свій особистий список. Подумайте, що для вас важливо і до чого ви прагнете. Це допоможе вам прийняти правильне рішення.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru