Sunday, December 28, 2014

Види співбесід: до чого потрібно бути готовим

Як претендентові, вам доведеться відвідати не одну співбесіду, щоб влаштуватися на роботу. Але співбесіди бувають різні.

Вас можуть запросити на групове співбесіду, в якому братимуть участь кілька кандидатів, стресова співбесіда, де будуть перевіряти ваше самовладання, або ж це може бути телефонна співбесіда.

Якщо знати заздалегідь яке належить співбесіда - шанс пройти його успішно значно вище. Для цього можна запитати представника компанії про формат співбесіди, і про те, як воно буде проходити.

Ось список деяких видів співбесід, з якими ви можете зіткнутися, і поради, як до них підготуватися.
1. Поведінкове співбесіду

На такому співбесіді роботодавець просить кандидата розповісти більш детально про те, що саме він робив, і до чого в підсумку привела ця діяльність. Відповідь, яку хоче почути роботодавець повинен включати в себе три частини: опис ситуації, розповідь про вжиті кандидатом діях і барвисте виклад отриманого результату. Підготуйте цікаві та успішні приклади, в яких ви досягли успіху.
2. Телефонна співбесіда

Таке співбесіду націлене на те, щоб відсіяти погано підготовлених претендентів, і в підсумку запросити на особисту співбесіду тільки найбільш перспективних. Вам можуть раптово зателефонувати, щоб, просто, уточнити деякі пункти вашого резюме, а потім поступово, в ході розмови, перейти до телефонного співбесіди. Завжди будьте до цього готові і тримайте своє резюме неподалік, щоб було від чого відштовхуватися.
3. Комплексне співбесіду

З вами будуть проводити співбесіду одразу кілька представників компанії, від яких залежатиме ваш прийом на роботу. Відповідаючи на їхні запитання, намагайтеся звертатися до того, хто задав питання - немає необхідності відповідати всім відразу. У ході співбесіди вас можуть попросити продемонструвати ваше вміння у вирішенні проблем. Вам дають ситуацію і просять сформулювати ваш план вирішення проблеми. Від вас не вимагають остаточного рішення, просто, хочуть побачити, як ви будете застосовувати свої знання і досвід в реальній ситуації.
4. Стресовий співбесіду

Стресова співбесіда являє собою навмисну спробу перевірити ваше самовладання. Будьте готові до цього і не приймайте все особисто на свій рахунок. Спокійно відповідайте на кожен поставлене запитання.
5. Групове співбесіду

Відібраних кандидатів збирають разом в неофіційній обстановці для обговорення представленої теми. Мета такої співбесіди побачити, як ви можете взаємодіяти з іншими кандидатами, використовувати свої знання і силу переконання. Таке співбесіду зазвичай спрямоване на розкриття лідерських здібностей майбутніх керівників і співробітників, відповідальних за прийняття рішень.
6. Співбесіда з завданнями на логіку

Чому каналізаційні люки круглі? Напевно, ви чули про такі питання, які задають інтерв'юери на співбесідах. Подібними питаннями перевіряються ваша кмітливість і логічне мислення. Якщо ви не можете з упевненістю дати точну відповідь, то розмірковуйте вголос - продемонструйте хід ваших думок.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru