Wednesday, December 17, 2014

Як знайти роботу, яку ви полюбите

Якщо ви не в захваті від своєї роботи, вона подобається вам все менше і менше, ймовірно, ви замислювалися про вихід з цієї ситуації. Але знайти роботу мрії на сьогоднішньому ринку праці дійсно не так просто.

Іноді ми відчуваємо, що робимо не те, що повинні. Робота не приносить задоволення, хочеться змін, хочеться кардинально поміняти сферу своєї діяльності і виконувати роботу, яка ближче до серця. Як зробити цей крок? Де отримати необхідний досвід? Як влитися в нову професію і почати кар'єру заново?
Сайт постарається відповісти на ці питання.
Ви вже не так молоді

На жаль, але це так. І якщо ви вирішили змінити свою кар'єру і сферу діяльності, то шанс, що ви будете працювати на того, хто молодше вас дуже великий.

Не дозволяйте своєму его встати у вас на шляху. Брак досвіду в новій сфері ви зможете перекрити досвідом життєвим і зрілістю. Раніше набуті навички ведення бізнесу та комунікації дадуть результат, і ви завжди зможете адаптувати їх до нових нюансів професії. Відсуньте на другий план вік і дозвольте собі вчитися у молодших колег і керівників - ви обов'язково все надолужите.
Гроші - це ще не все

Звичайно, вони важливі, але якщо ви перезапускаєте свою кар'єру, то не варто з самого початку розраховувати на високу зарплату.

Вивчіть початковий рівень зарплат у сфері, в якій ви хочете працювати, і вирішите на скільки це влаштує вас. Якщо ви отримаєте пропозицію нижче мінімуму, на який ви готові погодитися - не бійтеся попросити більше, але робіть це акуратно, щоб не відлякати працедавця. Уточніть можливості кар'єрного росту. Можливо, роботодавець погодиться на підвищення зарплати через певний термін за умови, що ви будете добре справлятися зі своїми обов'язками.
Інвестуйте в себе

Займайтеся самонавчанням, відвідуйте різні курси, семінари та тренінги, які посприяють професійному зростанню. Це можуть бути як платні, так і безкоштовні заходи. В Україні є тренінговий портал TRN.ua , де ви зможете знайти безліч заходів з різних сфер.

Також розглядайте зниження зарплати, як інвестиції в себе. Різниця між вашим колишнім окладом і новим - це плата за навчання та досвід, яка з часом обов'язково окупиться.
Отримуйте досвід

Виконуйте роботу, яка не входить у ваші посадові обов'язки, допомагайте в цій сфері іншим людям і робіть це безкоштовно. Досвід безцінний, а отримати його без практики неможливо. Щоб зрозуміти в який бік рухатися проходите різні стажування і вивчайте сфери діяльності.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru