Tuesday, December 16, 2014

Увага до дрібниць в резюме

Резюме - ваша текстова самопрезентація. Після того, як ви написали всю необхідну інформацію про себе, не забудьте приділити увагу дрібницям.

Як кажуть, диявол ховається в дрібницях. Дуже часто дрібниці відіграють найважливішу роль. Сайт рекомендує приділити увагу деяким деталям, перш ніж відправляти резюме на вакансію.

1. Вказуйте ту адресу електронної пошти для зворотного зв'язку, який ви зможете регулярно перевіряти. Оперативність дуже важлива. Якщо ви в даний момент працевлаштовані, то бажано не використовувати для зв'язку корпоративну пошту.

2. Перевіряйте резюме на відповідність посаді перед відправкою його на вакансію. Порівняйте вимоги до кандидата, описані в вакансії, зі своїм резюме. Постарайтеся зробити резюме, орієнтоване на конкретну позицію, виділивши із загального списку своїх навичок, досвіду і досягнень саме те, що потрібно для конкретної посади.

3. По можливості намагайтеся використовувати дієслова досконалої форми в описі вашої діяльності. Наприклад, замість «займався організацією ...» слід написати «організував ...», замість «займався здійсненням ...» - «здійснив ...» і т. П.

4. Потрібно максимально використовувати цифри в описі досвіду роботи. Інформація, подана в такій формі, краще сприймається і запам'ятовується. До того ж кількісна інформація завжди відіграє велику роль, ніж абстрактне опис. Наприклад, замість «писав статті для журналу» краще вказати точну цифру - «написав 23 статті для журналу». Конкретні дані покажуть ступінь вашої участі і складність виконаної роботи. Такі факти в резюме дуже важливі.

5. Якщо ви працювали у відомій компанії з гарною репутацією, то можна звернути на це додаткову увагу. Наприклад, поставити назву компанії на початок рядка і виділити його великими літерами.

6. Текст резюме повинен бути обов'язково неодноразово вичитаний на предмет помилок і друкарських помилок. Навіть якщо у вас чудові навички спілкування, може статися так, що проявити їх на співбесіді не вдасться. Перше ваше спілкування з роботодавцем - через резюме.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru