Tuesday, December 23, 2014

6 кроків до успішної зміні кар'єри

Легко сидіти на роботі і будувати плани на майбутнє. Але мати певну мету і рухатися до її досягнення - не одне і теж. Так може настав час діяти?

Існують прості кроки, які дозволять позбутися нав'язливої думки «що якщо» - маючи мету, якої б важкою вона не здавалася, її завжди можна розбити на невеликі етапи, досягти які вже не так складно. Якщо ви не впевнені у своїй поточній кар'єрі, відчуваєте, що йдете не тією дорогою, або вас просто не влаштовує нинішня робота, спробуй виконати наступні 6 кроків:
1. Встановіть мета

Досягнення кінцевої мети може зайняти роки, але ж з чогось потрібно починати. Ви можете вирішити чого хочете досягти до кінця року, це може бути посада, до якої ви прагнете, або ви хочете зробити кар'єру зовсім в іншій сфері - це може бути що завгодно, головне визначити цю мету.
2. Визначте перешкоди

Ваша мета може здаватися недосяжною, але сидячи склавши руки ви нічого не доб'єтеся. Складіть список всього, що може перешкоджати її досягненню. Це може бути освіта, досвід, гроші, проблеми в особистому житті і багато іншого. Не важливо на скільки тривіальними можуть бути ці труднощі, просто запишіть їх усі. Розбийте їх на ще більш дрібні пункти і уважно вивчіть. Можливо, все не так складно, як вам здавалося.
3. долати перешкоди крок за кроком

Знаючи всі перешкоди, які чекають вас на шляху досягнення мети, набагато простіше з ними впоратися крок за кроком. Добре спланована завдання - вже наполовину виконана задача. Для кожної проблеми, з якою ви думаєте, що зіткнетеся, напишіть варіанти вирішення.
4. Просіть про допомогу

Після третього кроку ви можете виявити проблеми, з якими ви не в змозі впоратися. Це нормально. Тепер ви можете виділити ці перешкоди і заздалегідь підготуватися до них замість того, щоб панікувати, коли вони зустрінуться на вашому шляху. Вивчіть глибше ці питання, попросіть допомоги у сім'ї, друзів, колег, в Інтернеті. На даному етапі ваша головна мета - закінчити список проблем і їх рішень.
5. Початок роботи та пріоритети

Отже, у вас є мета. У вас є список кроків для досягнення цієї мети. У вас є список труднощів, з якими ви зіштовхнетеся. З якими з пунктів ви розберетеся швидко? Які пункти вимагають додаткових знань, допомоги або зусиль? Що вас може обмежити в досягненні конкретних кроків? На цьому етапі ви повинні мати чітке уявлення про кожному пункті і повинні розставити пріоритети.
6. Не турбуйтеся про труднощі в дорозі

Насправді все відбуватиметься не зовсім так, як ви спланували. Багато факторів можуть внести свої корективи. Не давайте цього збити вас зі шляху - вносьте правки в план дій згідно з новими факторам. Ви як і раніше можете досягти своєї головної мети, просто це може зайняти більше часу.


Все вищесказане можна застосувати в багатьох сферах. Ймовірно, це здасться вам занадто абстрактним, але це працює. Цей спосіб планування допоможе з більшою легкістю вирішувати багато завдань, не тільки пов'язані з роботою. Багато людей успішно змінили кар'єру і добилися хороших результатів завдяки правильному визначенню цілей і послідовному досягненню їх. Головне не здаватися.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru