Friday, December 19, 2014

Період без роботи: Як тримати себе у формі

Звичайно, період між звільненням і надходженням на нову роботу не можна назвати безтурботним. Для багатьох цей час непевності в собі й поганого настрою. Але слід використати цей час з користю.

6 простих порад від Сайт допоможуть вам залишатися в тонусі і правильно розпоряджатися вільним часом.
1. Не приймайте швидких рішень

Не варто необдумано хапатися за першу пропозицію. Прагнете, щоб кожне наступне місце роботи було краще попереднього. Уважно вивчайте пропозиції та можливості, вдосконалюйте резюме.
2. Використовуйте вільний час

У вас є маса вільного часу, який можна витратити з користю для себе і близьких. Підтягніть свої знання, вивчіть те, що давно хотіли, приведіть в порядок особисте життя, будинок. Відвідуйте різні тренінги і семінари. За цей час ви можете підвищити свій рівень, як фахівця.
3. Не йдіть в себе

Те, що ви зараз без роботи не означає, що потрібно втрачати контакт з колишніми колегами. Продовжуйте спілкування, цікавтеся робочими справами, будьте в курсі подій.
4. Грамотно розпоряджайтесь грошима

У вас зараз немає постійного джерела доходу і важко передбачити на скільки це затягнеться. Тому потрібно уважно стежити за витратами. Саме час почати вести домашню бухгалтерію, щоб оптимізувати витратну частину, потрібно грамотно економити.
5. Уникайте шкідливих звичок

Цей період багатий на спокуси. Не варто спати до обіду, цілими днями валятися в ліжку, дивитися один фільм за іншим, зловживати алкоголем і т.п. Все це тільки відстрочить і ускладнить повернення в стрій. Візьміть себе в руки і розпоряджатися часом правильно.
6. Не сумуйте

Практично у всіх є періоди перерви в професійній діяльності. Так буває і це нормально, так що не впадайте у відчай. За цей період ви можете стати краще - використовуйте цей шанс.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru