Monday, December 15, 2014

Чому роботодавці не повідомляють результат співбесіди

Ступінь від співбесіди до першого робочого дня - дзвінок роботодавця. Часто вам доводилося чути фразу «ми вам обов'язково зателефонуємо», але так і не отримати довгоочікуваного відповіді?

Вважається, що роботодавець обов'язково повинен повідомити кандидату результати співбесіди, якими б вони не були. На жаль, найчастіше цього не відбувається. Роботодавці по-різному пояснюють своє мовчання: брак часу, відсутність можливості обдзвонити велику кількість кандидатів та ін. Але що при цьому робити претендентам, чи означає тривале мовчання відмову? Чи варто проявити ініціативу? Сайт рекомендує провести аналіз всієї ситуації в цілому.
Як все пройшло

Згадайте всі питання на співбесіді, свої відповіді, реакції інтерв'юера і, на основі цього, оцініть свої шанси на успіх. Якщо ви розумієте, що все пройшло не так гладко, то очікування відповіді буде менш болісним. Якщо все пройшло досить добре і реакція інтерв'юера була позитивною - варто проявити ініціативу.

За оцінкою психологів формування думки про кандидата займає кілька хвилин. Під час іншої частини розмови співрозмовник підтверджує його або намагається спростувати. Якщо співбесіда досить тривалий і проходить в позитивній атмосфері це означає, що інтерв'юер хоче краще пізнати вас як фахівця і людину в цілому. У даній ситуації ваші шанси досить високі, якщо після цього піде тривале мовчання - варто зателефонувати першими.
Важке рішення

За статистикою прийом на роботу займає близько семи днів. Але бувають і часті винятки. Наприклад, відбір кандидатів у кілька етапів, виконання тестових завдань, множинні співбесіди з різними представниками компанії. У цих випадках працевлаштування може сильно затягнутися, особливо якщо в цьому бере участь велика кількість кандидатів. При такій завантаженості роботодавцю може дійсно не вистачити часу подзвонити всім, вас також можуть залишити «на потім» і прийняти на роботу пізніше, якщо не буде знайдена більш підходяща кандидатура. У цій ситуації також варто звернутися до роботодавця самостійно, адже ви пройшли через багато що і вам потрібно знати точну відповідь, щоб рухатися далі.
Ініціатива

Пам'ятайте, що не потрібно впадати в крайності. Не варто постійно надзвонювати роботодавцю, так само як тихо і терпляче чекати відповіді, якщо робота вас дійсно зацікавила. Тактовно нагадайте про себе, якщо роботодавець не виконав обіцянку передзвонити вам. Також в період очікування не припиняйте пошук інших можливостей.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru