Friday, December 19, 2014

Як правильно обговорити майбутню зарплату

При обговоренні зарплати обидві сторони повинні відчувати, що рішення справедливе. Цей крок визначає основу для майбутніх ділових відносин.

Під час співбесіди запитання інтерв'юера «На яку зарплату ви розраховуєте?» Викликає змішані почуття. Як же відповісти на це складне питання? Деякі претенденти бояться назвати занадто велику суму, тим самим відлякуючи роботодавця, а інші бояться продешевити і працювати за меншу суму, ніж компанія готова платити. Бувають випадки, коли здобувачі навмисно занижують свою ціну аби отримати посаду. Але в подальшій роботі їх постійно переслідує думка, що їм недоплачують, і це негативно позначається на продуктивності.

У цій ситуації Сайт може виділити 4 фактори, завдяки яким ви зможете довести роботодавцю, що є гарним фахівцем і стоїте більше.
1. Як ви бачите себе, так і підносите іншим

Ви повинні бути стовідсотково впевнені в собі, у своїх навичках і знаннях. За плечима у вас повинні бути відчутні досягнення, а попереду певна мета. Ви повинні точно знати, що підійдете цієї компанії та колективу. Тоді ви легко можете впливати на рішення наймача платити вам більше. Він повинен побачити в вас людини повного ентузіазму, бажання працювати і розвиватися, а не просто виконувати обмежене коло завдань.
2. Як компанія оцінює роботу, яку ви будете виконувати

Під час співбесіди зверніть увагу інтерв'юера на можливості розширення ваших обов'язків. Наприклад, що ви не просто можете працювати з клієнтами, а знаєте хороші способи їх утримання і залучення нових, викладіть все в доступній формі, приправивши фактами. Такі співробітники цінуються набагато більше, в них є перспектива, а значить і привід платити більше.
3. Наскільки ви підходите компанії

Роботодавець повинен точно розуміти, що саме ви відмінно підходите на вільну посаду. Потрібно пояснити чому ваші навички, досвід і досягнення відповідають потребам компанії.
4. Обговоріть майбутній оклад

Попередні три пункти значно збільшать вашу привабливість як фахівця в очах роботодавця. Настав час обговорити заробітну плату. Обговорення полягає в оцінці всіх ваших якостей і озвучуванні приблизною суми, яку ви б самі заплатили собі як фахівця. Це може бути мінімальна сума, за яку ви готові працювати, максимальна, яку вам хотілося, або їх діапазон. Вислухайте точку зору, пропозиція роботодавця і у ввічливій формі відстоюйте свою суму.


Щоб після співбесіди і кінцевого рішення наймач запропонував вам гідну заробітну плату, Сайт рекомендує дотримуватися кількох правил.
1. Підготовка

Ви повинні заздалегідь вивчити всі схожі вакансії і порівняти пропоновану зарплату. Вивчіть, як суми залежать від конкретних вимог. Для цього можна скористатися статистикою зарплат від Сайт по кожній сфері діяльності. Вона формується на основі розміщених на сайті вакансій методом, який дозволяє зводити до мінімуму вплив окремих вакансій з неправдоподібними зарплатами. Також там можна дізнатися бажані зарплати шукачів по цікавить вас сфері та детальніше вивчити окремі вакансії і резюме, натиснувши на їх кількість.
2. Компанія

Постарайтеся дізнатися рівень зарплат в компанії. Для цього можна поговорити з її нинішніми або колишніми співробітниками, знайти інші оголошення про вакансії. Уважно слухайте інтерв'юера, дізнайтеся скільки співбесід вже було, як довго ця вакансія може бути відкрита. Зіставте отриману інформацію і назвіть суму.
3. Переконання

Заздалегідь підготуйте коротку промову, в якій опишіть свої навички, досягнення та професійний внесок для розвитку компанії. Наведіть причини чому ви заслуговуєте це місце і цю зарплату. Але не варто бути занадто впертим. Навіть якщо роботодавець пропонує вам меншу зарплату, ніж ви розраховували, не поспішайте відмовлятися від пропозиції. Уточніть деталі. Можливо, надалі будуть хороші перспективи кар'єрного зростання, підвищення зарплати або бонуси. Попросіть час все обдумати і узгодьте точний термін прийняття рішення.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru