Monday, December 22, 2014

10 золотих правил співбесіди

Співбесіда з роботодавцем по праву можна вважати самим важким і відповідальним етапом в процесі пошуку роботи. Ми підготували для вас 10 правил, які допоможуть успішно його пройти і отримати бажану посаду.
1. Проведіть дослідження

Дізнатися до співбесіди про компанію якомога більше - дуже важливо. Для цього недостатньо просто вивчити сайт компанії. Зберіть інформацію з різних відкритих джерел, скористайтеся пошуком в Інтернеті. Також ви можете знайти людей, які працюють або працювали в цій організації і уточнити у них цікавлять деталі. Ваша обізнаність зіграє вам на руку під час співбесіди і дозволить справити враження.
2. Обов'язково підготуйтеся

80% успіху на інтерв'ю залежить від підготовки. Підготуйте розгорнуті відповіді з прикладами на три головних питання на співбесіді : Ви зможете виконувати цю роботу? Вам буде подобатися ваша робота? Чи зможемо ми працювати разом?
3. Вивчіть посаду

Ви повинні точно представляти і розуміти суть посади, на яку ви претендуєте. Підготуйтеся до питання «Розкажіть про себе» так, щоб ваш розповідь максимально точно відповідав вакантне місце.
4. Доведіть свою компетентність

Щоб зрозуміти, що саме ви підходите на вакансію інтерв'юер повинен оцінити вашу компетентність для виконання потрібних завдань. Для цього будьте готові навести приклади ситуацій з якими ви стикалися і розповісти про шляхи їх вирішення, опишіть свої навички та набутий досвід.
5. Знайте свою значимість

Ви повинні не тільки знати чому вам потрібні ця робота, а й знати чому ви потрібні цій роботі. І, звичайно, ви повинні донести це до інтерв'юера.
6. Відрепетируйте відповіді

Уважно вивчіть опис вакансії і вимоги до кандидата. По кожному вимогу складіть передбачувані питання і підготуйте для них відповіді. Репетируйте самі з собою, напроти дзеркала або попросіть друга допомогти вам.
7. Будьте чесні

Немає нічого гіршого, ніж брехати на співбесіді. Будьте готові, що у вас будуть уточнювати деталі резюме і ставити складні запитання на кшталт «Чому ви пішли з минулої роботи». Ваші відповіді повинні бути чесними. Якщо мали місце неприємні ситуації, то варто заздалегідь обміркувати, як акуратніше їх прокоментувати.
8. Намагайтеся вигравати час

Якщо якесь питання виявився занадто складним або несподіваним, не соромтеся попросити трохи часу, щоб на нього відповісти. Ви можете задати уточнююче запитання або попросити навести приклад - це дозволить виграти трохи часу, щоб все обдумати.
9. Задавайте питання

Не тільки інтерв'юер може ставити питання. Обов'язково підготуйте ряд питань, які вам цікаві. Адже не тільки ви повинні підійти компанії, але і компанія вам. До того ж, це покаже вас зацікавленим у роботі та ориентирующимся в галузі.
10. Гарне завершення розмови

Обов'язково подякуйте інтерв'юера за бесіду. І не бійтеся запитати про подальші кроки відбору на посаду.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru