Friday, December 19, 2014

Як влаштуватися на хорошу роботу без досвіду

Щоб працевлаштуватися потрібен досвід, а де його взяти, якщо без нього не працевлаштуватися? Що робити з цим замкнутим колом? Адже навіть з вищою освітою знайти хорошу роботу непросто.

Багато що залежить від роботодавця, а найчастіше все зводиться до простого принципу: компанії потрібен досвідчений співробітник, якого вони хочуть купити дешевше. Ви ж у свою чергу хочете продати себе дорожче, але не можете через відсутність досвіду.

Багато хто починає поєднувати роботу і навчання, але далеко не завжди роблять це за фахом. І в підсумку доводиться вибирати: продовжувати так чи почати з нуля. Як же бути?

Спочатку слід точно визначитися зі сферою діяльності і шукати відповідні вакансії. Бажано вибирати великі компанії, яких багато новачків бояться. Однак, велика компанія - це великий механізм, в якому від вас не обов'язково вимагатимуть великих знань і досвіду. Усередині відділу ви зможете навчатися на практиці, знайдуться люди, які зможуть допомогти вам. Маленькій ж компанії, скажімо з 10-ти співробітників, потрібні фахівці, які з першого дня зможуть в повну силу виконувати свої обов'язки, і часто від цього і залежатиме успіх самої компанії.

Також у великих компаніях швидше змінюється персонал, у зв'язку з його кількістю, тому знайти відкриту вакансію куди простіше. Вони швидше ростуть і потребують нових кадрах, деякі великі компанії «вирощують» для себе фахівців, беруть людей на оплачувані стажування.

Часто буває, що вдається влаштуватися не на ту вакансію, на яку ви розраховували. Але набравшись досвіду вам може вдасться отримати бажану посаду в майбутньому. Головне бажання працювати і рости.

Якщо ви чогось не знаєте і не володієте необхідними навичками, то не бійтеся говорити про це. У процесі роботи ви зможете все освоїти, а брехня лише стане у вас на шляху.

Для отримання досвіду іноді доводиться переступити через себе і працювати за низький оклад або навіть безкоштовно. Не відкидайте відразу такі варіанти, розглядайте їх, як інвестиції в себе. Почніть з посади помічника або різноробочого і рухайтеся вгору.

Насправді компаній і можливостей більше, ніж вам може здаватися. Якщо у вас не вийшло влаштуватися в одну, то не потрібно впадати у відчай. Замкнуте коло не так на стільки замкнутий, все якось починають свою кар'єру. Не бійтеся складних ситуацій, переглядайте вакансії на Сайт , надсилайте резюме і ви обов'язково знайдете відкриті двері.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru