Tuesday, December 16, 2014

Питання інтерв'юера, на які майже завжди відповідають невірно

Всі ми часто робимо помилки, відповідаючи навіть на найпростіші запитання інтерв'юера. Але на співбесіді задають і складні питання, і шанси відповісти невірно на них дуже високі.

Навіть хороші фахівці можуть не отримати посаду, неправильно подавши себе на співбесіді. Щоб цього уникнути Сайт підготував рекомендації до п'яти питань, на які дуже часто претенденти дають невірні відповіді.
1. Ви зараз працевлаштовані. Чому ви хочете змінити свою роботу?

Якщо у вас є розбіжності з керівництвом або інші конфлікти не варто виносити їх напоказ. На співбесіді про своє начальство потрібно відгукуватися добре чи нейтрально. Свою фінансову мотивацію також краще залишити за дверима і не скаржитися на недостатню зарплату, велику родину та іпотеку. Ваші мотиви повинні бути логічними і зрозумілими. Наприклад, якщо ви менеджер з продажу, то можна сказати, що у компанії брак ресурсів, не вистачає товарів, і це унеможливлює ваш професійний ріст.
2. Які у вас були найбільші помилки чи невдачі в роботі?

Ідеальних співробітників не буває, ніхто не може завжди працювати безпомилково. Тому, якщо ви скажете, що завжди з усім справляєтеся інтерв'юер тут же відчує підступ. Це скоріше не відповідь, а відхід від нього. Також це буде говорити про те, що ви не вмієте оцінювати результати своєї роботи. Ви можете сказати, що серйозних помилок не допускали, але навести приклади незначних проступків. Наприклад, невеликий зрив термінів виконання завдання, яка не спричинила наслідків, але ви витягли з цього урок.
3. Чому проект, в якому ви брали участь, зазнав невдачі?

Пояснюючи невдачі неписьменністю керівництва, станом ринку, економічною ситуацією в країні, помилками колег, залишаючись при цьому не при чому, ви ризикуєте виглядати людиною, яка воліє уникати відповідальності і нездатний вчитися на помилках. Знову ж таки, помилки роблять все, і якщо ви бачите в причинах невдач тільки зовнішні фактори, то навряд чи станете цінним співробітником. Хороший спеціаліст повинен вміти визнавати свої помилки і робити з них висновки.
4. У яких питаннях ви розбираєтеся найкраще?

Справжній професіонал завжди знає свої сильні сторони. Якщо ви скажете, що свої обов'язки ви виконуєте добре і однаково розбираєтеся у всіх питаннях, то це виглядатиме як відхід від відповіді або нерозуміння суті питання. Визначте до співбесіди ті напрямки своєї діяльності, в яких ви максимально компетентні.
5. Розкажіть про себе

Головною помилкою буде розповісти про себе все, починаючи зі школи, університету і закінчуючи останнім місцем роботи. Ваша повна автобіографія може справити враження, що ви не в змозі відрізнити головне від другорядного. Слід дати ту інформацію, яка важлива для посади, на яку ви претендуєте. Також можете уточнити у інтерв'юера, що б він хотів дізнатися в першу чергу.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru