Friday, December 26, 2014

Чому не всі поради з працевлаштування корисні

Нестачі порад з пошуку роботи немає. Коли ви в стадії пошуку або зміни кар'єри дізнатися про досвід інших дуже корисно. Але не всі поради підходять особисто для вас, тому не варто все приймати занадто близько.

Давайте розглянемо деякі фрази, які можна сприймати з недовірою.
Просто будьте щасливі, що у вас є робота

Це досить поширена фраза, яку ви, мабуть, чули не раз. Це добре, коли у вас є робота, особливо в нелегких ринкових умовах, але це зовсім не означає, що ви не повинні прагнути до кращого. Просто бути вдячними наявності поточної роботи підходить не всім. Якщо ви переросли свою посаду, готові до нових обов'язків або вас не влаштовує робоче положення справ, прийшов час пошукати нове місце. Докладніше про це можна дізнатися в статті « 5 ознак того, що пора міняти роботу ».
Наберіться досвіду

«У тебе ще недостатньо досвіду» - поширена фраза, яка може ввести в оману. Досвід набувається на практиці. Існує багато прикладів того, як люди починали власний бізнес без гучних сертифікатів і не побувавши на посаді генерального директора. Часто краще вчитися на ходу і стрибати вище голови, перш ніж чекати, коли хтось скаже, що у вас вже достатньо досвіду. Звичайно, це не означає, що потрібно уникати початкові посади. Сприймайте їх як будівельні цеглини, з яких ви будуєте сходи. Прагніть вперед і не засиджуйтеся на місці, вважаючи, що вам щось не по зубах.
Не гойдайте човен

Багато радять не намагатися привнести щось нове в роботу компанії, а просто плисти за течією. Ця фраза невірна. Майже всі компанії зацікавлені в нових ідеях, а їх працівники або здобувачі, які приходять на співбесіди, просто бояться запропонувати щось нове. Якщо ви дійсно хочете рухатися вперед, то потрібно застосовувати нові методики і техніки, вдосконалювати робочі процеси.
Робіть те, що вам подобається

Це звучить дуже добре, але без цієї ради дійсно можна обійтися. Якби кожен робив тільки те, що йому подобається, то напрямки роботи мінялися кожні кілька місяців. Здорово робити те, що приносить задоволення, але пам'ятайте, що це робота і в будь-якій роботі бувають завдання, ситуації і речі, які будуть вам неприємні.

Серед будь-яких, навіть самих хороших порад, знайдуться ті, які не підійдуть особисто вам. Тому завжди ретельно все обмірковуйте і зважуйте.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru