Tuesday, December 23, 2014

Як добре підготуватися до співбесіди

День перед інтерв'ю може бути дуже хвилюючим, тому важко зібратися з думками і добре підготуватися. Створюється враження, що за один день ви нічого не встигнете, але це не так.

Підготовка є ключем до успішного співбесіди. Сайт підготував для вас список, який допоможе зробити все необхідне перед відповідальною зустріччю.
Проведіть дослідження

Потрібно дізнатися якомога більше про діяльність компанії. Коли на одне місце претендують кілька кандидатів з однаковим рівнем кваліфікації, обізнаність про майбутню роботу відіграє важливу роль.

Ось, що потрібно зробити:

    Вивчіть сайт компанії. Давно минули часи, коли інформація про компанію припадала пилом десь в архівах. Її легко можна дізнатися на сайті компанії, він зараз є у багатьох. Познайомтеся з їх товарами, послугами, метою, можете навіть вивчити інші відкриті вакансії. Все це може стати відмінними темами під час співбесіди, які допоможуть вам заробити додаткові бали.
    Перевірте новини компанії. Скористайтеся пошуком в Інтернеті, щоб дізнатися останні новини компанії - це теж хороші теми для розмови.
    Чи є у компанії сторінки в соціальних мережах? Перевірте це, підпишіться на оновлення, подивіться про що писала компанія останнім часом. Можливо, ви знайдете цікаві теми, які можна обговорити.
    Хто їх клієнти? Це здається простим, але варто приділити цьому увагу. Постарайтеся якомога точніше визначити їх цільову аудиторію. Показавши свою обізнаність у цьому питанні ви неодмінно підійміть свої шанси.

Підготуйтеся морально

Тепер ви озброєні корисними фактами про майбутнього роботодавця, настав час правильно мотивувати себе на співбесіду. Всі ми нервуємо перед інтерв'ю, а підготовка - відмінний спосіб заспокоїтися. Вона допоможе позбутися від поганих думок і дасть вам відчуття виконаного обов'язку від планування тактики проходження співбесіди.

Ось кілька порад, як підготувати себе морально:

    Запишіть все, що дізналися про компанію. Це дозволить структурувати всю інформацію, яку ви знайшли раніше.
    Використовуйте це, щоб сформувати план співбесіди. Ви повинні охопити ключові моменти, які можна обговорити. Спробуйте пов'язати отримані знання з особистим досвідом. Пам'ятайте, що кожне питання від інтерв'юера - це шанс проявити себе.
    Підготуйте список питань. Дуже важливо налагодити контакт з інтерв'юером і показати свою зацікавленість - не соромтеся задавати вас цікавлять. Докладніше про це читайте у статті « 10 запитань, які слід запитати у інтерв'юера ».

Що тепер?

Ви вивчили діяльність компанії і морально підготувалися до співбесіди, що далі? Настав час зосередитися на деталях:

    Підготуйте одяг. Ви ж не хочете, щоб сорочка, в якій ви збиралися піти, раптом виявилася з плямою?
    Вивчіть маршрут. Спізнюватися на співбесіду можна. Заздалегідь перевірте, де знаходиться офіс компанії і як до нього найкраще добратися. У вас під рукою обов'язково повинен бути контакт представника компанії, на випадок, якщо виникнуть труднощі в пошуках потрібного будівлі або двері.
    Добре виспіться. Ви повинні бути зібрані, бадьорі і мати хороший настрій, тому в день перед інтерв'ю ляжте раніше.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru