Wednesday, December 24, 2014

5 найбільш складних питань на співбесіді

Вітаємо, вас запросили на співбесіду. Але це ще не перемога, особливо, якщо інтерв'юер підготував для вас непрості питання.

Сайт підготував для вас рекомендації як відповісти на 5 найскладніших і популярних питань.
Який ваш найбільший недолік?

Подібні питання розраховані на те, щоб кандидат визнав свою слабкість і його відсіяли при відборі, якщо вона має безпосереднє відношення до майбутніх обов'язків. Наприклад, можна відповісти, що до обіду ви працюєте менш продуктивно, але після з подвійною енергією. Пам'ятайте, що на співбесіді ви повинні постаратися показати тільки свої сильні сторони.
Яку зарплату ви хочете?

У цій ситуації ви ризикуєте назвати цифру менше, ніж роботодавець готовий платити. Щоб цього не сталося вкажіть діапазон від мінімальної зарплати, на яку ви б погодилися, до максимальної. Якщо інтерв'юер настоїть на точну суму, то назвіть зарплату трохи вище середньої в цій компанії. Попередньо постарайтеся дізнатися середні зарплати у вашій сфері або в конкретній компанії .
Чому ми повинні найняти саме вас?

До цього питання слід підготуватися заздалегідь. Перегляньте своє резюме і виділіть 3-5 пунктів, які доведуть, що ви чудовий працівник. Найкраще підійдуть успішні приклади з попередніх місць роботи. Ніщо не може допомогти спрогнозувати вашу продуктивність краще, ніж минулі досягнення.
Що вас не влаштовувало на минулій роботі?

Роботодавець ставить це питання з розрахунком, що кандидат може проявити себе з негативної сторони, скаржачись на минулого наймача. Спробуйте, наприклад, відповісти, що завдання, які ви вирішували були для вас недостатньо складними, і через це ви не могли повністю розкрити свій потенціал.
Ким ви себе бачите через 5 років?

«Я не знаю» - найгірше, що ви можете відповісти, хоча, це може бути правдою. Можна відповісти так: «Я переглянув і оцінив різні можливості, і можу сказати, що я впевнений в цій посаді і в майбутньому бачу успішну кар'єру у вашій компанії».

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru