Wednesday, December 24, 2014

Пошук роботи влітку - шанс чи трата часу?

Зазвичай здобувачі припиняють пошук роботи в літній період і повністю віддаються теплим дням. А продовжують свої пошуки починаючи з вересня. Так все ж, пошук роботи влітку - марна трата часу або хороша можливість працевлаштуватися?

Багато чинять так, бо літо вважається періодом відпусток, і рішення про наймання просто не приймаються, оскільки менеджери з персоналу і керівництво часто недоступні. Але варто враховувати, що якщо ви робите перерву в пошуку роботи влітку, то у вересні буде ще більша конкуренція серед претендентів, які надходять також.

Робота в компаніях не зупиняється влітку, людей як і раніше беруть на роботу, звільняють, переводять на інші посади та ін. Так, цей період спокійніше інших, але процес найму ніколи не зупиняється. Наприклад, влітку на Сайт раніше можна знайти понад 40 тис. вакансій . Звичайно, багато співробітників беруть відпустки, в тому числі і HR-менеджери, але хіба це привід припинити пошук на цілих 90 днів?

Літо може навпаки зіграти вам на руку. Можливо, в більш тихій і спокійній обстановці менеджер по персоналу краще і уважніше оцінить вас як кандидата. Також наприкінці весни багато проекти і напрямки можуть потерпіти невдачі, і керівництво захоче побачити у своїй компанії нові обличчя.
5 порад з пошуку роботи влітку

    Налагоджуйте зв'язку. Влітку проходить багато подій: фестивалі, весілля, пікніки та ін., На яких збираються люди. Це відмінні способи налагодити контакти і розповісти, що ви в пошуку. Багато хто знаходить роботу завдяки особистим рекомендаціям.
    Не здавайтеся. У літній час дійсно складніше зв'язатися з рекрутером або керівництвом, але це не привід відступати. Будьте терплячі і послідовні, залишайте ввічливі повідомлення і продовжуйте пошук. Отримайте бажану роботу, поки ваші конкуренти чекають вересня.
    Дотримуйтеся мети. Так, це літо, але не варто тонути в ліні. Виділіть, скажімо, одну годину на день на пошук роботи і дотримуйтеся цього графіка кожен день.
    Знайдіть однодумців. Тримайте зв'язок з іншими претендентами, обмінюйтеся інформацією. Те, що не підійшло вам може підійти іншому і навпаки.
    Перечитайте своє резюме. Літо відмінний час, щоб оновити своє резюме. Переосмисліть цілі і професійні навички, підтягніть свої слабкі сторони, які виявите. Літо - чудовий час для самоосвіти.

Коли мова йде про пошук роботи, ніщо не повинно вас сповільнювати і тим більше зупиняти. І, можливо, замість можливості надіти улюблений купальник, ви отримаєте можливість влаштуватися на нову роботу.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru