Tuesday, December 16, 2014

Ваші сильні і слабкі сторони

Всі ми люди і потрібно розуміти, що у всіх нас є не тільки сильні сторони. «Які у вас недоліки?» - Один з типових питань роботодавця. Потрібно бути уважними, відповідаючи на нього.

Не варто розповідати роботодавцю про всіх ваших невдачах, а й говорити, що слабких сторін у вас немає теж не слід. Питання про ваші недоліки може мати різний підтекст, залежно від сфери діяльності компанії, її корпоративної культури, специфіки вашої майбутньої посади та ін.

Завдяки цьому питанню роботодавець може оцінити вас як особистість. Зріла людина знає, що неможливо бути ідеальним, у нього є не тільки сильні сторони, і він може спокійно в цьому зізнатися.

Розповівши про свої недоліки ви даєте зрозуміти, що можете адекватно оцінювати як себе, так і результати своєї праці.

Якщо людина знає про свої недоліки, то він в змозі знайти шляхи їх подолання. Потрібно обов'язково попередньо підготуватися, щоб визначити недоліки, які буде доречно вказати. Іноді знання своїх недоліків і способів боротьби з ними може надати позитивне враження на роботодавця більше, ніж список ваших заслуг.

Наприклад, знаючи, що ви менш продуктивні вранці, навчилися правильно планувати свій день і залишаєте вирішення найбільш складних і важливих завдань на другу половину дня. Цим ви продемонструєте, що ніщо не може перешкодити вам ефективно виконувати свої обов'язки. Або ж, не приховуючи свою природну лінь, можете розповісти, що змогли перетворити її на свою гідність - завжди виконуєте важливі справи в першу чергу, а решта дрібні питання заносите в докладний план, який стає легко здійсненним.

Сайт також радить не забувати, що подібні питання - це перевірка на стресостійкість. Не варто хвилюватися при відповідях на них, інакше ризикуєте перекреслити всі ваші достоїнства.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru