Friday, December 26, 2014

Як повинна виглядати фотографія в резюме

Резюме - це не сторінка в соціальній мережі і фотографія в ньому повинна бути відповідною. Вона перша приверне увагу працедавця і повинна показати вас тільки з кращого боку.

Давайте розглянемо декілька прикладів як повинна і як не повинна виглядати фотографія в резюме.

1. У кадрі повинні бути ваше обличчя і плечі, нічого зайвого. Це не повинна бути дивна фотографія з корпоративу в повний зріст.

2. Фото має бути в природних кольорах. Портрети з колірною обробкою або чорно-білі краще залишити в особистому архіві.

3. У центрі уваги має перебувати ваше обличчя, а не задній фон. Тому фотографія на тлі пам'ятника або Ейфелевої вежі - не найкращий вибір. Це гарне фото? Ймовірно. Професійно це? Навряд чи.

Ваше особа обов'язково має бути у фокусі - немає нічого гіршого розмитих фотографій.

4. Одягніться. Ніякого голого торсу, оголених плечей або майок. Залиште свої біцепси при собі.

5. Не варто корчити пики. Не потрібно хмуритися, грати бровами і намагатися бути через чур серйозним. Усмішка - кращий вибір.

6. Ваше фото повинно бути актуальним. Не варто використовувати фотографію 5-10 річної давності. Не вводьте роботодавця в оману при зустрічі, це може підірвати довіру до вас.

7. Знайдіть фотографа. Неважливо заплатите ви професійному фотографу або попросіть друга вас зняти, це в кожному випадку буде краще, ніж самостійне фото на телефон або веб-камеру. Результат буде коштувати витрачених зусиль.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru