Tuesday, December 23, 2014

10 помилок при пошуку роботи

Перебуваєте в пошуку роботи, але досі не добилися результату? Можливо, ви здійснюєте поширені помилки. Настав час проаналізувати своє резюме і поведінку на співбесіді.

Сайт підготував 10 поширених помилок, які здійснюють багато претендентів, і які можуть коштувати роботи. Деякі з них можуть здатися досить очевидними, але тим не менш допускаються дуже часто.
1. Не шукайте висококваліфіковану роботу, якщо ви тільки починаєте кар'єру

Це одна з найпоширеніших помилок початківців здобувачів. Вони відразу хочуть знайти «роботу мрії» і продовжують безрезультатно її шукати. Варто розуміти, що для такої роботи слід спочатку набратися досвіду. Звичайно, бувають і винятки, але найчастіше це так.
2. Правильні рекомендації

У своєму резюме або на співбесіді потрібно давати контакти тільки тих людей, які дійсно можуть оцінити ваші навички та здібності. Це повинен бути керівник відділу, в якому ви працювали, а не відділ кадрів; ваш куратор з університету, а не староста групи і т.п.
3. Не припиняйте пошук

Не витрачайте свій час на очікування. Запрошення на співбесіду або очікування його результатів не є приводами припинити пошук роботи. Розглядайте інші варіанти і шукайте відкриті вакансії.
4. Будьте організованими

Зберіть усі необхідні документи і тримайте їх в одній папці. На співбесіді завжди будьте охайні і доглянуті. Ніколи не запізнюйтесь.
5. Не проявляйте негативне ставлення

При особистій зустрічі з роботодавцем або під час телефонної розмови будьте чемні та ввічливі. Надавайте якомога більше інтересу до вакансії. У роботодавця має скластися позитивне перше враження.
6. Майте терпіння

Не будьте настирливими, не варто смикати роботодавця кожен день, щоб дізнатися результати співбесіди. Краще витратити цей час на пошук інших пропозицій.
7. Слідкуйте за своїми профілями в Інтернеті

Роботодавець може знайти і вивчити ваші профілі в соціальних мережах, зараз це досить поширена практика. Тому стежте щоб ваші профілі мали респектабельний вигляд і не дискредитували вас як працівника.
8. Не включайте в резюме занадто велику історію професійної діяльності

Якщо у вас 20-ти річний досвід роботи, то не слід перераховувати весь послужний список за цей період. Приділіть увагу тільки останнім 10-ти років своєї діяльності.
9. Не відмовляйтеся відразу від тимчасової роботи

Багато компаній наймають співробітників на неповний робочий день. Не поспішайте відразу відмовлятися від таких пропозицій. Цілком можливо, що добре себе зарекомендував, вам запропонують постійну посаду.
10. Не намагайтеся влаштуватися на посаду, яка вам не підходить

Ретельно вивчіть вакансію перед тим, як відправляти на неї резюме. Потрібно бути впевненим, що ви відповідаєте вимогам і, що вам ця вакансія дійсно підходить.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru