Monday, December 22, 2014

Гарний початок: перший день на новій роботі

Перший день на новій роботі - це завжди непросто. І неважливо який багаж досвіду у вас за плечима. Нові люди, нові завдання, багато інформації - як з цим впоратися?

Ні для кого не секрет, що перше враження дуже важливе. Звичайно, погане перше враження - це не кінець світу, і з часом можна реабілітуватися, але призвести вдале перше враження дорогого коштує і неодмінно зіграє вам на руку. Як це зробити? Сайт підготували для вас кілька порад.
Рання пташка

Прийдіть хоча б на 30 хвилин раніше початку робочого дня. Це дасть вам час трохи освоїтися, познайомитися з деякими колегами, переговорити з керівником. Обов'язково сплануйте все заздалегідь, вам потрібно бути в хорошій формі. Напередодні підготуйте одяг, ляжте раніше, щоб добре виспатися, а вранці приготуйте собі велику чашку міцної кави.
Перше враження

Говорити про рукостисканні - це кліше, але це теж дуже важливо. Міцне і впевнене рукостискання створить дружню атмосферу довіри і щирості, тільки не намагайтеся відірвати чиюсь руку. Також ентузіазм починається з посмішки. Будьте привітні і не чекайте поки люди представляться самі - візьміть ініціативу на себе. Звичайно, не варто бути занадто настирливим і відволікати людей від роботи. Вибирайте підходящі моменти, знайомтеся, цікавтеся робочими питаннями.
Будуйте мости

Звичайно, вам захочеться налагодити зв'язки з усіма співробітниками компанії, але навряд чи у вас це вийде. Швидше за все ви будете безпосередньо працювати з обмеженим колом людей у вашому відділі або підрозділі - зосередьте свою увагу на них. Ваші стосунки з ними можуть визначити ранні кар'єрні перспективи, і, швидше за все, керівник захоче дізнатися їхню думку на рахунок вас. Так як ви ще мало знаєте про роботу компанії, то слухати ви будете більше, ніж говорити. Не бійтеся задавати зустрічні питання. При більш неформальному спілкуванні не зачіпайте гострих тем, таких як політика, і утримайтеся від грубих жартів.
Входите в курс справ

У перший день це дуже складно. Але, якщо можливо, постарайтеся проявити ініціативу в сферах вашої компетенції, постарайтеся дізнатися більше нюансів роботи і не забувайте робити позначки в блокноті. Якщо в перший день ви відповісте на пару робочих телефонних дзвінків, то це буде відмінним початком.
Проведіть дослідження

У перший день ніхто не вимагатиме доскональних знань про роботу компанії і сфері її діяльності, але підготуватися заздалегідь не завадить. Для цього можна скористатися пошуком в інтернеті. Цікаві дані або вдала фраза може легко підвищити ваш авторитет.
Будьте впевненим у собі, але не дуже

Ви вже пройшли велике випробування - співбесіда. Тому у вас є всі підстави бути впевненим у собі. Але не варто плутати цю впевненість із зарозумілістю - прислухайтеся до своїх нових колег.
Будьте обережні з обіцянками

Це може допомогти проявити ваші таланти і навички, але не обіцяйте більше, ніж зможете виконати. Не беріть на себе занадто багато - попереду ще досить робочих днів і ви обов'язково зможете проявити себе.
Чи не геройство

Можливо, вас прийняли на роботу, щоб організувати роботу відділу або внести зміни в робочі процеси компанії. Можливо, ваш попередник була не на стільки добре, і компанія розраховує на вас. Але перший день зовсім не для цього. Для початку потрібно влитися в роботу, так що не геройство.
Не панікуйте

Якщо щось пішло не за планом, то не турбуйтеся - це не кінець світу. Цілком може вийти справити хороше враження двічі. Розслабтеся і постарайтеся бути самим собою. Ваші колеги також можуть бути сьогодні на нервах, можливо, сьогодні просто такий день. Який, до речі, підійшов до кінця - приємною дороги додому.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru