Monday, December 22, 2014

5 речей, які менеджер по персоналу вам не скаже

Завжди хочеться дізнатися, що думає менеджер по персоналу про вас і про ваші відповідях на запитання. На жаль, ніхто з нас не вміє читати думки. Ми постараємося відкрити цю завісу таємниці.
1. «У мене не було часу підготуватися»

Швидше за все, ви не єдина людина, з яким потенційний роботодавець проводить співбесіду на посаду. Перед вами або після можуть бути ще десятки кандидатів. А менеджеру з персоналу потрібно ще й виконувати повсякденні завдання.

Суть в тому, що інтерв'юер перед співбесідою може не встигнути ретельно вивчити ваше резюме або прочитати його взагалі. У нього може навіть не виявитися його копії під рукою. Тому обов'язково беріть з собою кілька примірників свого резюме.

Завжди будьте готові коротко розповісти про свій досвід і навики, щоб дати інтерв'юеру уявлення про себе.
2. «Ваш зовнішній вигляд відіграє важливу роль»

Перше враження дуже важливо, і великий вплив на нього надасть ваш зовнішній вигляд, і інтерв'юер вам цього не скаже. Будьте охайні і одягніться відповідно.
3. «Це мені вже говорили і раніше»

Сказавши, що ваш найбільший недолік в тому, що ви занадто багато працюєте або в тому, що ви страшний перфекціоніст, що не виставить вас в хорошому світлі. Ці відповіді менеджер по найму прекрасно знає і знає, що це неправда. Але, звичайно, вам цього не скаже.

Обов'язково підготуйтеся перед співбесідою до подібних стандартним питань.
4. «Я намагаюся змусити вас почувати себе некомфортно»

Менеджери з персоналу знають багато способів як вивести вас з рівноваги. Навіщо це? Щоб познущатися? Цим вони хочуть змусити вас показати справжнє обличчя і дізнатися, як ви будете себе вести в нестандартних і складних ситуаціях. Просто зберігайте спокій, пам'ятайте, що це всього лише гра.
5. «Я хочу справити на вас враження»

Здобувачі часто забувають, що не самі вони знаходяться на «сцені з прожекторами». Менеджер по персоналу також хоче виглядати професійно і показати, що робота в його компанії буде правильним кроком. Не забувайте теж задавати інтерв'юеру питання про компанію, можливі перспективи та ін.

Іноді менеджери з персоналу хвилюються навіть більше Здобувач.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru