Sunday, December 28, 2014

Як пройти стресова співбесіда

Стресова співбесіда - найстрашніший сон будь-якого кандидата. Основна його мета - вивести людину з його зони комфорту і змусити показати справжнє обличчя, яке може проявитися в складних робочих ситуаціях.

Сенс стресової співбесіди не полягає в тому, щоб змусити вас страждати, хоча багато здобувачі можуть з цим не погодитись. Таке співбесіда - це ефективний спосіб спрогнозувати результативність роботи людини під навантаженням. Кандидат, який впевнено і спокійно справляється з тиском інтерв'юера, залишить далеко позаду кандидата, який може працювати тільки у своїй зоні комфорту.
Способи проведення стресових інтерв'ю

    Провокаційні або агресивні питання: Навіть скромний інтерв'юер може перевірити ваше самовладання, задавши питання на зразок «Чому вас звільняли?».
    Агресивна поведінка інтерв'юера: Людина, яка вас співбесіду, буде вести себе різко, грубо і абсолютно недружелюбно, буде активно використовувати мову тіла і жестів. Своєю поведінкою він постарається вивести вас з рівноваги.
    Несподіване поведінку інтерв'юера: Інтерв'юер може поводитися дивно. Наприклад, поставити одне і те ж питання кілька разів, роблячи вигляд, що не розуміє ваші відповіді. При цьому його цікавитиме те, як ви зможете порозумітися, не втрачаючи самовладання.
    Співбесіда з завданнями на логіку: Подібні співбесіди стають все більш популярними. Зрозуміло, ви не можете знати відповіді на питання типу «Скільки важить весь лід на хокейному полі?». Ваше завдання полягає в тому, щоб пояснити, як це можна дізнатися.
    Ситуаційне співбесіду: Цей тип співбесіди все частіше практикується в сучасних організаціях. Суть його полягає в побудові певних ситуацій з непростими рішеннями. А кандидату потрібно описати модель своєї поведінки або конкретне рішення цих ситуацій. При цьому перевіряються ваші знання, аналітичні здібності, вміння розставляти пріоритети і передбачати проблеми.

Як реагувати

    Уточнюйте питання і характер очікуваних відповідей. Це допоможе виграти час, щоб зорієнтуватися і подумати. Не соромтеся задавати питання, іноді це саме те, що від вас чекають.
    Говоріть і робіть після того, як всі обдумаєте.
    Зосередьтеся на шляху вирішення задачі або проблеми. Це не обов'язково має бути правильна відповідь, можливо, правильної відповіді немає в принципі.
    Будьте чесні, відкриті і спокійні. Не бійтеся емоційного пресингу - це частина гри.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru