Friday, December 19, 2014

4 причини відмов на співбесіді

Бути чи не бути - саме це питання вирішується на співбесіді. Не важливо куди і на яку посаду ви влаштовуєтеся враження про вас за підсумками співбесіди буде найважливішим.

Безсумнівно, отримувати відмова неприємно. Причин для цього може бути безліч, і всі їх неможливо передбачити. Сайт постарався виділити деякі з них, на які ви безпосередньо можете вплинути. Якщо ви їх усунете, то шанси отримати роботу значно зростуть.
Часта зміна роботи

Найчастіше це насторожує роботодавця. Адже, якщо ви не могли втриматися на інших роботах, як можна мати впевненість, що у вас це вийде цього разу. Якщо у вас є такі моменти в резюме, то будьте готові пояснити їх. У вас повинні бути вагомі і логічні причини частої зміни місць роботи. Якщо не вдасться розвіяти побоювання потенційного роботодавця, на посаду можна не розраховувати.
Меркантильність

Це може здатися дивним, адже хто не хоче багато заробляти? Однак, якщо ви будете всім своїм виглядом показувати, що вас цікавлять тільки гроші, швидше за все ви отримаєте відмову. Логічно, що хороший співробітник, який виконує свої обов'язки, має отримувати гідний оклад. Роботодавцю також важлива нематеріальна мотивація, прагнення до професійного росту, самореалізації, зацікавленість в своїй роботі. Інакше при першій же можливості отримувати трохи більше ви покинете компанію, а таке мало кого влаштує.
Неохайний зовнішній вигляд

Як би вам не хотілося, щоб роботодавець насамперед оцінював ваші якості як фахівця, він все одно спершу зверне увагу на зовнішній вигляд. Стара, всім відоме прислів'я як і раніше актуальна. Обов'язково враховуйте це.
Зарозумілість

Яким би не був ваш трудовий стаж, які б посади ви не займали перш за все ви повинні залишатися людиною, ввічливим і доброзичливим. Ні в якому разі не слід ставити себе вище за інших. Якщо після спілкування з вами у інтерв'юера виникне неприємний осад - чекайте відмови.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru