Friday, December 26, 2014

3 головних питання на співбесіді

Чому ви хочете працювати в нашій компанії? Ким Ви бачите себе через 5 років? Опишіть складні ситуації, з якими ви стикалися. І багато інших питань потрібні для того, щоб в результаті отримати відповіді на три головних.

Багато питань, які задають на співбесіді, по суті, є варіаціями трьох головних, відповіді на які так хоче дізнатися роботодавець:

    Ви зможете виконувати цю роботу?
    Вам буде подобатися ваша робота?
    Чи зможемо ми працювати разом?

Ці питання по-справжньому хвилюють роботодавця. Саме вони дадуть зрозуміти, що кандидат підходить на посаду і визначають наявність трьох основних необхідних пунктів для прийняття цього рішення: навичок, ентузіазму і здібності продуктивно взаємодіяти з іншими.

Щоб ви не відповіли на ці питання «так» чи «я думаю, що у мене вийде» на співбесіді задають питання, які вимагають розгорнутих відповідей, прикладів і дозволять краще вас дізнатися. І в підсумку визначити відповіді на ті самі 3 головних питання.
Ви зможете виконувати цю роботу? = Навички

Щоб роботодавець зміг визначити відповідь на це питання потрібно пояснити чому ви впораєтеся з покладеними на вас обов'язками і навести приклади, як ви використовуєте свої навички при вирішенні проблем і виконанні завдань.

Для цього використовується стратегія Ситуація-Ініціатива-Результат. Ситуація: одне або два речення, що описують ситуацію, що склалася. Ініціатива: коротко описати, що ви зробили. Результат: підсумки та переваги вжитих вами дій.
Вам буде подобатися ваша робота? = Ентузіазм

Роботодавцю важливо знати, що ви не просто будете виконувати свої обов'язки, а й будете виконувати їх з максимальною ефективністю. Навіть якщо ваша кваліфікація як бухгалтера висока, але насправді ви не любите цифри і робите свою роботу тільки заради грошей, ви не підійдете. Різноманітними питаннями інтерв'юер спробує визначити вашу ступінь зацікавленості.

Проведіть попереднє дослідження діяльності компанії. І поясніть чому вам буде цікава ця робота. Але пам'ятайте, що вона дійсно повинна бути вам цікава.
Чи зможемо ми працювати разом? = Здатність продуктивно взаємодіяти з іншими

Насправді це дуже важливий фактор. Менеджеры по персоналу стараются создавать эффективные команды, потому что от их слаженной работы и будет зависеть успех самой компании.

Для этого могут быть заданы вопросы типа «Как вы представляете себе идеальный рабочий день?». Нужно определить в какой обстановке предпочитает работать человек: непринужденной или же ему по душе более формальные и профессиональные отношения с коллегами; кандидат предпочитает работу в команде или он одиночка и др. В этом случае лучше давать честные ответы, а не «правильные», чтобы не делать медвежью услугу компании и себе.

До интервью составьте список своих положительных качеств, интересов и предпочтений в работе. Не забудьте в свою очередь спросить у интервьюера о корпоративной культуре компании.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru