Thursday, January 8, 2015

8 речей, які необхідно взяти на співбесіду здобувачеві

Перша зустріч з роботодавцем - перший крок до отримання бажаної посади, тому важливо підійти до цього з усією серйозністю.

    Резюме. Так, звичайно, ви вже надсилали своє резюме рекрутеру на електронну пошту. Але крім вашого, у нього є ще кілька десятків резюме, і як мінімум на десяток він призначив співбесіду на сьогодні. Тому майте своє резюме при собі. Більше того, візьміть його в кількох примірниках, адже співбесіду можуть проводити кілька людей одночасно. До того ж, пройшовши успішне співбесіду з рекрутером, ви відразу можете перейти до співбесіди з безпосереднім керівником. Щоб вам було що показати наступного інтерв'юеру, майте при собі другий і третій примірник резюме.
    Портфоліо - незамінний атрибут для творчих спеціальностей: дизайнер, фотограф, журналіст і т. П. АЛЕ це не стосується тих спеціальностей, чия праця важко презентувати. Наприклад, програміст не може принести з собою програмний код, який він написав, але зате може вказати посилання на сайти, які він програмував.
    Рекомендації. Якщо у вас вже є досвід роботи, то, можливо, у вас залишилися письмові рекомендації з печаткою, підписом, на фірмовому бланку. Це відразу додасть очок на ваш особистий рахунок при співбесіді.
    Паспорт. Він буде потрібно не при співбесіді, а при вході в офісну будівлю.
    Візьміть з собою трудову книжку, якщо вона не знаходиться у роботодавця. Досить невеликий відсоток рекрутерів звертають увагу на трудову книжку при співбесіді (скоріше, це атрибут, який потрібно при оформленні на роботу), але тим не менш, є певний пул консерваторів, які б хотіли поглянути і на неї.
    Диплом про вищу освіту. Цілком можливо вас попросять зняти його копію, це нормально і не працює проти вас. Це підтвердження того, що у вас дійсно є вища освіта в тому ВНЗ, який ви вказали в резюме.
    Блокнот і ручка. У блокноті має бути записано ім'я, прізвище та контактні дані рекрутера, з яким ви будете розмовляти, а також адреса, куди вам необхідно їхати.
    Не зайвим буде взяти карту міста, щоб швидко знайти роботодавця, до якого ви йдете на співбесіду.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru