Sunday, January 11, 2015

Де краще починати кар'єру молодим фахівцям і випускникам вузів?

Де краще починати кар'єру молодим фахівцям і випускникам вузів?
Нерідко багато молоді фахівці, випускники вузів стикаються з труднощами при пошуку роботи. У чому ж причина?

Це пов'язано з тим, що більшість компаній воліє взяти на роботу досвідченого фахівця, який не вимагає складної адаптації, навчання специфіці роботи в галузі, володіє потрібними знаннями і відразу готовий приступити до своїх обов'язків. Найчастіше це стосується малих і середніх компаній. Великі компанії мають можливість займатися навчанням фахівців, як кажуть, з нуля, ростити їх і розвивати.

Ольга Коновалова, директор з персоналу компанії «Комплекс Агромарс» - одного з провідних агрохолдингів України, який дає дорогу молодим, ділиться досвідом: «Як правило, такі фахівці, приносять свої дивіденди в розвиток компанії. Але їм потрібен час. Спеціаліст, який зробив кар'єру в одній компанії, живить особливе почуття відданості до роботодавця і працює з максимальною самовіддачею. Компанія такого співробітника цінує, довіряє йому і заохочує ».

Чи потрібно говорити про те, що фахівець, який пропрацював в одній компанії 3-5 років, який зробив кар'єру в одній галузі, автоматично стає цінним і добре оплачуваною кандидатом на ринку здобувачів. Найчастіше йому не доводиться шукати нову роботу, потенційний роботодавець намагається «перекупити» для себе такого фахівця.

«Аграрний холдинг« Комплекс Агромарс »відноситься до тих компаній, які беруть фахівців без досвіду роботи, навчають їх, кращим дають можливість рости і розвиватися. Кому ж, як не провідною компанії галузі ростити якісні кадри для ринку! », - Розповідає Ольга Коновалова. - «Часто буває так, що ми шукаємо саме молодих спеціалістів без досвіду, яких самі навчаємо і ростимо. Це викликано вузької специфікою діяльності. Загальновідомий факт, що молодий фахівець вносить інноваційні пропозиції, так як його розум не «зашорений» рамками досвіду і знань того, як має бути. У деяких ситуаціях, не варто переманювати «готових» фахівців з інших компаній, оскільки найчастіше вони вже сформовані в іншій галузі, їм досить складно адаптуватися до специфіки нової компанії ».

Оскільки велика, стабільно розвивається компанія зобов'язана забезпечити свій бізнес висококваліфікованими кадрами на майбутнє, то програми, які дають шанс молодим фахівцям, будуть існувати завжди. Відповідно, у випускників вузів є всі шанси знайти роботу і побудувати кар'єру.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru