Saturday, January 10, 2015

Корисні звички для потенційного здобувача

Кожна людина прагне знайти гідну роботу, домогтися успіху і благостостоянія. Щоб пошуки роботи віднімали менше часу і приносили тільки позитивні емоції - дотримуйтеся наших порад.

Постійно збільшуйте мережу своїх знайомств, чим більше людей ви знаєте, тим швидше ви зможете при необхідності знайти роботу. Знайомтеся і підтримуйте хороші відносини з людьми, і, можливо, коли вам буде потрібна робота, вони вам допоможуть. Запам'ятайте, що у людського спілкування немає повноцінного замінника, а хорошу роботу часто можна знайти тільки по особистим зв'язкам.

З питань працевлаштування радьтеся з тими, хто знайшов хорошу роботу, ніколи не радьтеся з тими, на чиєму місці ви б ніколи не захотіли працювати.

Не довіряйте свою долю консультантам по кар'єрі з рекрутингових компаній, якщо ви їм не платите гроші за своє працевлаштування. Пам'ятайте, що вони завжди виконують замовлення клієнта, якщо ви не є їхнім клієнтом, значить ваша думка, ваші побажання виконуються в необов'язковому порядку, а часто взагалі не виконуються.

Підтримуйте себе в тонусі, завжди прицінюються, скільки ви б могли коштувати на ринку, ходите на співбесіди навіть якщо ви не шукайте роботу в даний момент. Той роботодавець, який проти того, щоб ви себе вели таким чином - швидше за все поганий роботодавець ...

Слідкуйте за своєю видимістю в мережі Інтернет. Завжди оцінюйте те, що пишете з позиції того, як це прочитає ваш майбутній роботодавець. Зробіть особистий сайт зі своїм резюме, посиланнями на свої професійні публікації, роботи, попросіть написати своїх попередніх роботодавців рекомендаційні листи, а колишніх колег відгуки про роботу з вами і розмістіть їх на цьому сайті.

Думайте про те, чим ви відрізняєтеся від натовпу. Хорошого фахівця мало бути професіоналом своєї справи, потрібно ще й передавати свої знання колегам. Беріть участь у семінарах в якості доповідача, пишіть статті, ведіть професійний блог і приходьте на допомогу своїм колегам.

Не соромтеся виконувати суспільно корисну роботу. Волонтер - це завжди почесно, все завжди помічають людей, які щось здатні робити безкоштовно.

Завжди стежте за своїм здоров'ям. Нікому не потрібен хворий професіонал. Відпочивайте, невиспаний втомлений і виснажений працівник втрачає свою цінність для роботодавця рівно в той момент, коли у втомленого працівника втрачається увага і концентрація при виконанні чергового проекту. Якщо ж ви в такому стані приходите на співбесіду, то роботодавець побоїться вас прийняти на роботу, т. К. Побачить, що з вас уже нічого не візьмеш.

Розберіться в собі і виділіть ті основні вимоги, які ви пред'являєте до роботодавця. На співбесідах не натискайте на ті вимоги, які для вас не є принциповими. Роботодавець з більшим задоволенням візьме на роботу людину, яка готова до відряджень або до переїзду, навіть якщо відряджень буде небагато, а переїзд в інший регіон малоймовірний. Будьте гнучкими в тих місцях, де ви гніту без проблем, це окупиться.

Слідкуйте за трендами, новими ринками. Скрізь, де можуть з'явитися гроші, ви повинні бути першими. Якщо ви працюєте на ринку, який вже проходить стадію занепаду, то міняйте роботу, навіть якщо вам подобається поточний роботодавець. Ловити рибу треба в тому місці, де вона водиться, а не там, де ви її прикормлюєте.

При працевлаштуванні на роботу ви повинні знати, як мислить людина, яка проводить з вами співбесіду. Єдиний шанс дізнатися це - самому брати участь у співбесідах з боку роботодавця. Ніколи не втрачайте можливість бути присутнім при прийомі нових співробітників на роботу.

Завжди будьте уважним і послідовним. Як не дивно, але саме ця прописна істина часто не дотримується здобувачами, і тому вони на співбесіді отримують червону картку і вибувають з гри, призом у якій є хороша робота і гідний заробіток.

Дайте відповідь на головне питання роботодавця. Не знаєте, що це за питання? Будь-який роботодавець хоче знати, що ви готові зробити для того, щоб його компанії було краще. Питання так чи інакше прозвучить, просто роботодавець може задати його по-різному: "Як ви можете поліпшити нашу компанію? Що ви готові для нас зробити, щоб у нас зріс прибуток? Який ваш буде перший крок на новій посаді?"

Завжди не втрачайте зв'язок з реальністю. Оперуйте цифрами, а не почуттями, спирайтеся на доведені факти, а не на домисли.

Виробіть звичку вести себе в позитивному ключі. Не показуйте людям свого явного негативного ставлення до чого б то не було, навіть до того, що публічно працюється або не схвалюється. Не критикуйте відкрито чиїсь дії, не осуджуйте і не виправляйте чиїсь помилки публічно. Люди можуть щось не схвалювати через те, що приховують свою справжню точку зору. Людина може затаїти на вас зло, якщо ви виправите його помилки при всіх. Знаючи це, краще використовувати ту ж тактику: особисте ставлення - це ваше власну справу, а під час роботи ваше завдання діяти максимально дипломатично, намагаючись не нашкодити собі і поменше зачіпати оточуючих.

Завжди на роботі, під час пошуку роботи, після роботи пам'ятайте про свою сім'ю. Ви ходите на роботу не заради того, щоб якийсь дядько став на кілька сотень, тисяч, сотень тисяч, мільйонів доларів багатшим. Ви ходите на роботу для того, щоб у вашій сім'ї було що їсти, було чим порадувати свою дитину, щоб ваша сім'я могла дозволити собі жити в гарному будинку або квартирі, поїхати разом у відпустку, відмінно провести свята.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru