Tuesday, January 13, 2015

Новий рік - час підзаробити

Новорічні свята - відмінний час як для відпочинку, так і для додаткового заробітку.

Під час свят талановиті та заповзятливі українці можуть знайти масу способів для підробітку: від перевтілення в Діда Мороза чи Снігуроньку до продажу ялинок та святкових прикрас.

За даними експертів, цього року в компаніях буде більше корпоративних святкувань, ніж у минулому, тому можна припустити, що і святкові послуги будуть затребувані не менше.
Творчі професії

Під час новорічних свят за наявності акторських здібностей можна підробити головними персонажами свята - Дідом Морозом і Снігуронькою.

Також енергійні українці можуть влаштуватися провідними корпоративних заходів. «Двічі одного і того ж ведучого для проведення вечірки або квесту запрошують досить рідко, намагаються кожен раз спробувати щось нове, тому тимчасово працевлаштуватися на цю позицію абсолютно реально», - зазначає директор компанії Gloria Event Management Наталія Пігулевська.

За її словами, це ж стосується і артистів різних жанрів: балетів, вокалістів, «зірок» естради та шоу-бізнесу, виконавців оригінального жанру, хостес і т. Д.

«У процесі реалізації робіт з організації масштабних заходів (на великих майданчиках, що вміщають від 500 і більше осіб) завжди необхідні фахівці - оформлювачі, здатні впоратися з великим обсягом робіт (підбір, закупівля і доставка реквізиту), а також реалізувати найбільш успішне творче рішення в стислі терміни. Ще й потрібні люди, які вміють писати тексти, наприклад, написати жартівливий гороскоп кожному учаснику свята », - уточнює діректорGloria Event Management.

Крім того, додає вона, у багатьох компаніях практикується набір сценаристів на основі freelance. Це дає можливість творчим людям працювати віддалено, у відповідний для креативних злетів час. Зрозуміло, в рамках узгоджених термінів виконання завдань.

При цьому freelance як правило оплачується краще, ніж праця постійних працівників - з урахуванням неустойки за «нестабільність».
Торгівля, обслуговуючий персонал

У період новорічних свят в Україні спостерігається пожвавлення сфери маркетингу і реклами, тому варто також пошукати вакансії промоутерів, інтерв'юерів, продавців-консультантів.

Крім того, залишаються завжди затребуваними менеджери, готові займатися продажами. У високий сезон (у сфері event - напередодні календарних свят), пропорційно зростанню попиту на різні послуги, компанії прагнуть охопити якомога ширшу частину ринку, і потужність відділу по роботі з клієнтами намагаються наростити.

У період загального святкування відзначається зростання попиту і на послуги домашнього персоналу. Зокрема, залишаються актуальними послуги няні для дітей, доглядача за тваринами. Поки господарі святкують, треба ж щоб хтось їх годував і виводив на прогулянку.

Актуальними залишаються також послуги з прибирання квартир або офісів після корпоративів і гучних сімейних торжеств.

Головне для бажаючих заробити гроші - проявити фантазію. Можна запропонувати друзям і знайомим, а також друзям знайомих і знайомим друзів наступні послуги: візит Діда Мороза, виготовлення святкового костюма (дорослим і дітям), виготовлення новорічних листівок, прикрас, оригінальних подарунків; догляд за дітьми в новорічні свята, оригінальну доставку подарунків.

Прекрасна можливість підробити є у таксистів - в Новий рік і на Різдво діє подвійний тариф. Крім того, можна в цей період зайнятися торгівлею: починаючи від ялинкових іграшок, хлопавок, мандарин і закінчуючи самими ялинками.
Вимоги

На думку експертів, мінімальними вимогами для новорічних аніматорів є наявність організаторських здібностей, комунікабельність і стресостійкість. Додатковим плюсом вважається досвід «масовика-витівника», знання новорічних примовок і анекдотів.

Разом з тим, деякі солідні організації виставляють тимчасовим працівникам досить жорсткі умови: профільну освіту, відповідний досвід роботи, наявність власного стилю / програми.

За словами директора Gloria Event Management, по кожній специфікації ключовими є 2-3 основних якості. Так, від сценариста роботодавець чекає невичерпного творчості, від менеджера - навичок ефективних переговорів і ентузіазму, від артистів - натхнення, майстерності та точності.

«Зокрема, наші вимоги до таких працівників - це вік старше 25 років. Перевага віддається кандидатам з закінченою вищою освітою, високою культурою мови, презентабельною зовнішністю », - зазначає експерт. При цьому вирішальним чинником є досвід, а також готовність навчатися і вдосконалюватися, здатність працювати в команді однодумців, бажання досягати поставлених цілей.
Де шукати?

Сайти з працевлаштування - основне джерело новорічних вакансій і резюме. Шукати вакансії можна за запитами: актор, співак, музикант, промоутер, соціолог, інтерв'юер. Пропонуються вакансії як з частковою, так і з повною зайнятістю. Наприклад, для художників (розпис сувенірної продукції, декорування інтер'єру).

Тим часом, здобувачі можуть пошукати вакансії на сайтах самих роботодавців: event-агентств, ресторанів, агентств з підбору домашнього персоналу. Не слід у цій справі нехтувати особистими зв'язками і друзями, у яких можна запитати про наявність вакансій в їхніх компаніях. Також варто звернути увагу на оголошення в пресі.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru