Затребуваність даної професії важко перебільшити, адже попит на висококласних фахівців в області японської кухні великий, а навчальних закладів, де можна здобути профільну освіту в цій галузі в нашій країні немає.
Витончене мистецтво приготування суші передається тільки з вуст в уста, від майстра до учня, який готується стати майстром.
Чудо-юдо-риба .... суші
Осторонь від суєт континенту, в теплих хвилях східних морів плескаються малі масштабом, але великі своєю культурою і традицією японські острови. Країна Японія - чарівна загадка для більшості жителів нашої величезної планети. Мало кому довелося побувати там, але кожен мріє доторкнутися до її таїнств.
Чаклунські звукосплетенія: судоку, бонсай, темари, бусідо, орігамі, фен-шуй, хайку і СУШІ! О! Скільки наші вуха чули про суші!
У наш час неможливо зараховувати себе до прогресивному людству, якщо ти ніколи не пробував цього дива. А люди, які оволоділи майстерністю приготування суші, викликають загальне захоплення і повагу в будь-якому колективі. Чого ж дивуватися, проста людина, зовсім не японець, а з жмені рису і шматочки риби здатний створити гастрономічний екстаз. Майстер! Інакше не назвеш!
Чоловічих рук справа
Як і все в Японії - їжа це не тільки їжа, це важливий елемент культури. Японці не визнають складних смаків, вони переконані в тому, що ідеальний смак створила природа, а завдання кулінарного майстра цей смак правильно подати. У приготуванні суші важливо все: сорт рису, спосіб обробки, методика і час приготування, пропорції при приготуванні заправки, методика замішування, свіжість риби, товщина і кут нарізки, точність рухів, якими з'єднують рибу і рис. Щоб правильно все зробити, потрібен смак художника, допитливість філософа і точність самурая. Адже не дарма в Японії вважалося, що існує два істинно чоловічих заняття: мистецтво бою і майстерність приготування суші. А лезо традиційного ножа для обробки риби може позмагатися з гостротою і міцністю кращих самурайських бойових мечів.
Для людей, які опанували майстерністю приготування суші, це заняття може стати як приємним дозвіллям і можливістю доторкнутися до загадкової культурі, так і гідною професією зі стабільним доходом і реальною перспективою просування по професійним сходам.
Сушия дарує тобі можливість придбати цю загадкову і популярну професію суші-кухаря. Тільки у нас діє унікальна система навчання, яка дозволить Вам якісно і в короткі терміни навчитися в реальних умовах ресторану.
Сушия дарує яскраві враження! Запрошуємо тебе дарувати їх разом з нами!
Витончене мистецтво приготування суші передається тільки з вуст в уста, від майстра до учня, який готується стати майстром.
Чудо-юдо-риба .... суші
Осторонь від суєт континенту, в теплих хвилях східних морів плескаються малі масштабом, але великі своєю культурою і традицією японські острови. Країна Японія - чарівна загадка для більшості жителів нашої величезної планети. Мало кому довелося побувати там, але кожен мріє доторкнутися до її таїнств.
Чаклунські звукосплетенія: судоку, бонсай, темари, бусідо, орігамі, фен-шуй, хайку і СУШІ! О! Скільки наші вуха чули про суші!
У наш час неможливо зараховувати себе до прогресивному людству, якщо ти ніколи не пробував цього дива. А люди, які оволоділи майстерністю приготування суші, викликають загальне захоплення і повагу в будь-якому колективі. Чого ж дивуватися, проста людина, зовсім не японець, а з жмені рису і шматочки риби здатний створити гастрономічний екстаз. Майстер! Інакше не назвеш!
Чоловічих рук справа
Як і все в Японії - їжа це не тільки їжа, це важливий елемент культури. Японці не визнають складних смаків, вони переконані в тому, що ідеальний смак створила природа, а завдання кулінарного майстра цей смак правильно подати. У приготуванні суші важливо все: сорт рису, спосіб обробки, методика і час приготування, пропорції при приготуванні заправки, методика замішування, свіжість риби, товщина і кут нарізки, точність рухів, якими з'єднують рибу і рис. Щоб правильно все зробити, потрібен смак художника, допитливість філософа і точність самурая. Адже не дарма в Японії вважалося, що існує два істинно чоловічих заняття: мистецтво бою і майстерність приготування суші. А лезо традиційного ножа для обробки риби може позмагатися з гостротою і міцністю кращих самурайських бойових мечів.
Для людей, які опанували майстерністю приготування суші, це заняття може стати як приємним дозвіллям і можливістю доторкнутися до загадкової культурі, так і гідною професією зі стабільним доходом і реальною перспективою просування по професійним сходам.
Сушия дарує тобі можливість придбати цю загадкову і популярну професію суші-кухаря. Тільки у нас діє унікальна система навчання, яка дозволить Вам якісно і в короткі терміни навчитися в реальних умовах ресторану.
Сушия дарує яскраві враження! Запрошуємо тебе дарувати їх разом з нами!
No comments:
Post a Comment