Thursday, January 8, 2015

Суші-кухар: шлях самурая XXI століття ...

Затребуваність даної професії важко перебільшити, адже попит на висококласних фахівців в області японської кухні великий, а навчальних закладів, де можна здобути профільну освіту в цій галузі в нашій країні немає.

Витончене мистецтво приготування суші передається тільки з вуст в уста, від майстра до учня, який готується стати майстром.
Чудо-юдо-риба .... суші

Осторонь від суєт континенту, в теплих хвилях східних морів плескаються малі масштабом, але великі своєю культурою і традицією японські острови. Країна Японія - чарівна загадка для більшості жителів нашої величезної планети. Мало кому довелося побувати там, але кожен мріє доторкнутися до її таїнств.

Чаклунські звукосплетенія: судоку, бонсай, темари, бусідо, орігамі, фен-шуй, хайку і СУШІ! О! Скільки наші вуха чули про суші!

У наш час неможливо зараховувати себе до прогресивному людству, якщо ти ніколи не пробував цього дива. А люди, які оволоділи майстерністю приготування суші, викликають загальне захоплення і повагу в будь-якому колективі. Чого ж дивуватися, проста людина, зовсім не японець, а з жмені рису і шматочки риби здатний створити гастрономічний екстаз. Майстер! Інакше не назвеш!
Чоловічих рук справа

Як і все в Японії - їжа це не тільки їжа, це важливий елемент культури. Японці не визнають складних смаків, вони переконані в тому, що ідеальний смак створила природа, а завдання кулінарного майстра цей смак правильно подати. У приготуванні суші важливо все: сорт рису, спосіб обробки, методика і час приготування, пропорції при приготуванні заправки, методика замішування, свіжість риби, товщина і кут нарізки, точність рухів, якими з'єднують рибу і рис. Щоб правильно все зробити, потрібен смак художника, допитливість філософа і точність самурая. Адже не дарма в Японії вважалося, що існує два істинно чоловічих заняття: мистецтво бою і майстерність приготування суші. А лезо традиційного ножа для обробки риби може позмагатися з гостротою і міцністю кращих самурайських бойових мечів.

Для людей, які опанували майстерністю приготування суші, це заняття може стати як приємним дозвіллям і можливістю доторкнутися до загадкової культурі, так і гідною професією зі стабільним доходом і реальною перспективою просування по професійним сходам.

Сушия дарує тобі можливість придбати цю загадкову і популярну професію суші-кухаря. Тільки у нас діє унікальна система навчання, яка дозволить Вам якісно і в короткі терміни навчитися в реальних умовах ресторану.

Сушия дарує яскраві враження! Запрошуємо тебе дарувати їх разом з нами!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини topkinozal.com topreferat.com.kz torrent-film.online torgaw.ru torrentino.su torrent-hdfilm.ru tolko-soft.ru touch4games.ru transport.krasnogorsk.online travelson.ru